dijous, 20 de maig del 2010

VA DE MISTERI

En aquest post una alumna de 4rt d'ESO ens fa una valoració de l'activitat que ha estat desenvolupant el Departament de Filosofia dins del nostre projecte:
RESOLDRE ENIGMES

M'ha agradat cavilar un poc i intentar resoldre els enigmes proposats, pero també m'ha servit per a adonar-me d’algunes coses.
En primer lloc, m'he adonat de que la meua lògica está “en perill d’extinció” i que hauré d’intentar utilitzar-la més. En els enigmes on s'ha de pensar més, molt sovint ho mire superficialment i no sempre veig la resposta, per molt senzilla que siga.
D'altra banda, també opine que aquest projecte (de resoldre enigmes) m’ha ajudat a veure que hi ha situacions en les quals la solució no és tan evident o hi ha més d'una solució, com en el exemple del tap dins de la botella.
Com qualsevol altre projecte, aquest també ha necessitat temps i un poc de reflexió per a trobar les respostes, però ha valgut la pena perquè he pogut posar en pràctica la meua capacitat de raonar i trobar solucions a diversos plantejaments.
En definitiva, recomanaría que aquest projecte es posara en pràctica per als alumnes que cursaràn 4t d’ESO l’any que ve i que també continúe per als alumnes de batxillerat del curs 2010-2011.

Flavia Zbircea, 4t A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada